Tarihin en büyük askeri sızıntısı!

Ahşap Küpeşte Yapımı. Beton, Masif ve Omurgalı Merdiven Kaplama Yer Döşeme Pergule Kamelya Basamak korkuluk yapımı tasarımı irtibat ali rıza ocakçı ahşap küpeşte ve merdiven yapımı. Marangoz Küpeşte Ustası Ali Rıza OCAKÇI
ali zaimoglu rize ardesen lazeser istanbul bursa izmir ankara samsun trabzon zonguldak kupeste ustasi malatya antalya mugla aydın balikesir kutahya cankırı tekirdag konya marmaris kusadasi  Tarihin en büyük askeri sızıntısı!

Dünya’nın en çok tartışılan sitesi, birkaç hafta içerisinde öyle belgeler yayınlayacak ki…
Wikileaks birkaç hafta sonra tarihin en büyük askeri sızıntısını sitesinde yayınlayacak. Araştırmacı Gazeteciler Büro editörü Iain Overton Newsweek’e, kendi kurumlarının Wikileaks’le ve birkaç yayın organıyla daha beraber çalıştığını açıkladı.

Hatırlarsanız Wikileaks daha önce de Afganistan’la ilgili birçok döküman yayınlamış ancak bazı organizasyonlar tarafından, askerlerle beraber çalışan sivillerin hayatlarını tehliye attığı için oldukça eleştirilmişti. Overton bu konuda daha dikkatli olacaklarını ve dökümanları tamamiyle yayınlamayacaklarını dile getirdi.

Ayrıca Newsweek’in belirttiğine göre, Irak’la ilgili dökümanlar Amerikan askerlerini "kanrevan" içinde gösteriyor ve yakalananlara gösterilen şiddet dolu müdahaleleri aktarıyor. Ancak bunlar Amerikan askerlerinin değil Irak askerlerinin yaptığı şiddet dolu müdaleler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

  

  

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 


 
 

Küpeşte ahşap merdiven yapımı. Marangoz Usta Küpeşteci Ali Rıza OCAKÇI Küpeşte Merdivenler için Küpeşte Fransız Balkon Küpeşteleri Cepheden Montaj’lı Küpeşteler  

  Küpeşte Malzeme Satışı Merdiven Korkuluk  

  Fransız Balkon Korkuluk  

  Parapet Üstü Korkuluk  

  Cepheden Montaj Korkuluk  

  Korkuluk Malzeme Satışı  

  Küpeşte Modelleri  

  Küpeşte  

  Merdivenler için Küpeşte  

  Fransız Balkon Küpeşteleri  

  Parapet Üstü Küpeşteler  

  Cepheden Montaj’lı Küpeşteler  

  Küpeşte Malzeme Satışı  

Merdiven korkuluğu, tırabzan, özel merdiven süpürgeliği. Yeni inşaat olan villalar için ahşap merdiven ve küpeşte yapılır Eski tarihi Rum Osmanlı yalıların evlerinin, villaların, konakların, binaların, evinizin ahşap merdiven korkuluk trabzan basamak tamiri onarımı ve küpeştelerinin onarımı ve yenilenmesi yapılır. Ahşap Merdiven Bir kere yapılır sağlam dayanıklı uzun ömürlü yapılır. En iyi küpeşte ustalarına yaptırılır bizi arayabilir görüşebiliriz arayın görüşelim. Lüks villa villalar villalara küpeşte yapılır. Lüks küpeşteler.

16 Eylül 2010 tarihinde Genel içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. Yorum yapın.

Yorum bırakın